Annonce
Debat

Lokal SF’er om Tesfaye: Støbt i beton

Arne Ebsen, Ulbølle. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Læserbrev: I lørdagens udgave forsøger udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye at retfærdiggøre den politik, regeringen praktiserer over for de flygtede syriske unge og familier. Det slipper han ualmindeligt dårligt fra, for det eneste argument, der gennemsyrer hele indlægget er jo blot, at dele af Syrien vurderes til at være sikkert at sende borgere tilbage til. Nu har Tesfaye jo en fortid, hvor det her med blot at gøre, hvad loven foreskrev, ikke nødvendigvis var den stærkeste ledetråd i hans politiske virke.

Det er bekymrende, at alene én nation i Europa vurderer, at det er sikkert at sende syriske flygtninge retur til et land, der stort set ikke længere hænger sammen, men er delt op i en række mere eller mindre autonome regioner med ledere, der i al fald i verdenssamfundet vurderes til at mangle legitimitet. Et land, hvor en klan gennem årtier har terroriseret og udbyttet sin befolkning.

Det er stærkt kritisabelt, at Socialdemokratiet er faldet så stærkt af på deres forsvar af menneskerettighederne. Det bliver interessant at følge de lokale socialdemokraters reaktion efter mødet med udlændingeordfører Rasmus Stoklund, der jo troligt i medierne tager tæskene, når den hidtil pauvre indsats skal forsvares.

Annonce

Som ung var Mattias Tesfaye håndværkeren, der svang murerskeen og havde en lovende politisk fremtid. Som midaldrende er betonen størknet, og nu stikker han i stedet skovlen under sagesløse unge og familier, der med djævlens vold og magt skal lempes ud af landet.


Det er stærkt kritisabelt, at Socialdemokratiet er faldet så stærkt af på deres forsvar af menneskerettighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce