Annonce
Langeland

Debat: Langeland Kommune behandler sager og borgere amatøragtigt

Billedet er fra et protestmøde mod det nye skovprojekt tæt ved Løbkkeby. Foto: Ole grube.
Annonce

Langeland Kommunes teknik-og miljøafdeling behandler sager og borgere amatøragtigt. Jeg har modtaget et brev fra kommunen  27. august vedrørende skovrejsningsprojektet i Løkkeby-området dagen før en markvandring i området, som jeg deltog i sammen 70 andre, hvor kommunens embedsmænd kort fortalte, at den nye ejer var i sin ret til at plante skov i området.

Det var overhovedet ikke til diskussion.

Et fint projekt set med kommunens øjne, hvor det tydeligt fremgår, at behandlingstiden fra, at kommenen har modtaget ansøgning om skovrejsning til, at man har behandlet sagen, kun er 9 dage.

Det kan godt undre mig som kun har gået i skole på Langeland, at man på kommunens hjemmesider er 8-12 uger om at behandle en byggesag til en carport evt. Men et stort firma, som har købt jord på Langeland kunne nøjes med kun 9 dage.

Jeg gør kommunen opmærksom på, at fra jeg modtager brevet har en høringsfrist på 14 dage, og her reagere kommunen og sender mig et nyt brev, hvor høringsfristen forlænges til 10. september, hvilket glæder mig.

Mmen på næste linje står, at såfremt jeg har bemærkninger, skal kommunen have svar senest den 4. september, altså den dag, jeg modtager brevet. Jeg er meget forvirret.

Jeg nærlæser så brevet, og her stå ordret: Det er en forudsætning, at afgørelsen angår den pågældende part med en vis styrke og intensitet, og at afgørelsen ikke berører en større, mere ubestemt kreds af personer.

Så må jeg gøre de to embedsmænd fra Teknik og Miljø, som mødte op på markvandringen opmærksom på, at ca. 25 husstande, som bor på Langeland hele året er involveret i denne store sag i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce