Annonce
Langeland

Debat: Kom nu - nye ideer skal få flere turister til Langeland

Flere arrangementer som frikadellefesten i Lohals - her i 2018 - skal være med til at skaffe flere turister til Langeland. Arkivfoto: Steen Højgaard.
Annonce

Lokaldebat: Vi vil gerne have flere turister til øen hvert år - men så må Handelstandsforeningen/kommunen også tage nogle tiltag, såsom:

Tal med regeringen om at lade Langeland være prøveballon for EU-borgere til at købe hus/sommerhus på øen. Eventuelt mod en lidt højere ejendomsskat.

Lav et stort pariserhjul i Rudkøbing, hvor man kan se det meste af øen fra (nyt varetegn for øen).

Lav en gratis, stor parkeringsplads i Rudkøbing og arranger gratis minibusser rundt på øen.

Lav en vej langs vandet hele vejen rundt på øen til cykler, løbehjul, prærievogne mv.

Arranger med private landmænd udlejning af prærievogne, og arranger bed & breakfast på turen rundt om øen - hvor hesten også kan hvile eller blive skiftet ud.

Lav annoncer om, at Langeland er supporter for fattige børn i den 3. verden - for hver turist,  som besøger en restaurant, bar eller handler lokalt, giver Handelstandsforeningen f.eks. 100,00 kroner ubeskåret, og vis, hvad pengene går til.

Lav flere aktiviteter såsom frikadellefesten/havnefesterne i de større byer.

Jeg er sikker på, at forretningerne vil give et bidrag til alle disse gratis arrangementer, når turisterne kommer som i år.

Man kan ikke forvente, coronaen følger med de fremtidige år - det vil sige, at det vil være tilladt at være flere gæster i restauranterne, barerne osv.

Og så masser af PR i de sociale medier, så familierne med børn ikke ved, om de skal tage på festival eller prærie-tour på Langeland eller måske begge dele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce