Annonce
Debat

Debat: Jo flere skattekroner til kommunekassen, jo bedre velfærd

Dorthe Ullemose, Byrådsmedlem i Svendborg Kommune for DF. Arkivfoto: Michael Nørgaard

Læserbrev: Kære Steen Tinning. DF er meget optaget af kommunens økonomi. Jo flere skattekroner til kommunekassen, jo bedre velfærd.

Derfor er vi som politikere nødt til at se på, hvor det går godt, og på hvilke områder vi har udfordringer. Jeg synes, det er helt urimeligt, at vi i årevis skal se på, at ikke-vestlige indvandrere, især kvinderne, går passivt hjemme ved kødgryderne, og samtidig modtager et hav af offentlige ydelser.

Jeg har tidligere nævnt, at vi i Svendborg Kommune kan spare 28 millioner om året, hvis vi havde lige så få ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse som lands-gennemsnittet. Det er penge, jeg hellere ville bruge på for eksempel god ældrepleje.

Annonce

På landsplan er beløbet langt over 30 milliarder om året.

Da vi havde beskæftigelses-planen på byrådsmødet, ønskede DF derfor, at vi skulle sætte ind overfor indvandrerkvinder, som trods, at de har boet i kommunen i årevis, stadigvæk ikke kan sproget, og aldrig har været i beskæftigelse. Vi ønskede indført, at integrations-borgere som udgangspunkt skulle mødes som jobparate og ikke, som tidligere, bare placeres som aktivitetsparate på passiv forsørgelse. At man skal yde for sine ydelser, hvorfor nytteaktivering skal anvendes, og at der skal sanktioneres, hvis man udebliver fra de samtaler og tilbud, som kommunen indkalder til. Det var De Konservative enig med DF i.

Det kan vi nu se er tænkt ind i indsatsplanen, hvilket vi er glade for.

Derfor er der ingen grund til, at du, Steen, går så højt op i at fortælle læserne, at det selvfølgelig gælder alle borgere, og at du ikke mener, at DF skal have æren for noget som helst. Det er da komplet irrelevant.


Og jeg vil til enhver tid oplyse alle de fakta-resistente om problemets omfang, indtil de ændrer kurs, og det er der heldigvis flere partier, der er godt på vej til.


Det, som er vigtigt for mig er at oplyse læserne om, hvad kommunens penge bruges til.

Men eftersom hovedparten ved, at De Radikale Venstre hylder globalisering og et multikulturelt samfund, så kommer det nok ikke som en overraskelse for nogen, at Steen Tinning lukker øjnene for de økonomiske og kulturelle udfordringer, som islam har forårsaget kommunerne og vores land.

Og jeg vil til enhver tid oplyse alle de fakta-resistente om problemets omfang, indtil de ændrer kurs, og det er der heldigvis flere partier, der er godt på vej til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce