Annonce
Ærø

Debat: Hvorfor vil selvbestaltet guru ikke tænke i kilo og kroner?

Bent Juul Sørensen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Søndag aften i den bedste tv-tid tonede en selvbestaltet ærøsk guru frem. Som en euforiserende komet på himlen stampede han i højt gear ind en super flot og ren hvedemark.

Ejet af en uskyldig landmand vel at mærke.

De fire tv-værter fulgte troskyldigt efter. Derefter fandt gruppen en gammel kokasse, der blev læst som noget andet kaffegrums. Velvidende at hele Danmark arbejder tidligt og silde på at nedbringe kvægbestanden, så bl.a. tv-hold forsat kan flyve rundt i verden med rimelig samvittighed.


Som en euforiserende komet på himlen stampede han i højt gear ind en super flot og ren hvedemark.

Bent Juul Sørensen


Budskabet fra den selvstuderede guru var at man ikke skulle tænke i kilo. Trods hele vort samfund gør det! Alle ydelser i vort samfund er i kroner/kilo. Turister tælles i mængde/kilo. Deres forbrug på Ærø regnes i kilo. Lastbiler kører i døgndrift med fødevarer i kg. Landbrugets virksomheder forsyner hele Danmark i kg både nu og under COVID-19, hvor kiloforbruget steg markant.

Det økonomiske Danmark forlanger deres kunder tænker i kroner/kilo. Selv ophold hos den voderupske guru afregnes i kroner/kilo. Hvis den hjemmelavede guru selv kan undgå at tænke i kroner og kilo, må der ligge nogle andre økonomiske vilkår bagved hans hverdag. Måske yderlig studie af kokassen kan vise vejen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce