Annonce
Debat

Debat: Hvorfor ikke 1. maj-dækning?

Sten Lolk Larsen stiller sig undrende over for den manglende 1. maj-dækning. Privatfoto

Læserbrev: Arbejderbevægelsens 1. maj-møder kan selv med covid19-påvirkningen afvikles med gode kammerater.

Størrelsen på 1. maj-møder måles ofte på fremmødet i den traditionelle måde, de på store arrangementer afvikles. Og der bliver ofte i medierne mere fokuseret på antallet af deltagere end indholdet.

Min søde hustru og jeg har i dag fejret 1. maj hjemme på terrassen med nogle få gode kammareter og med rød Tuborg og grillpølser. Hvis nogen så kunne få den tro, at det var lidt tamt, skal jeg hilse og sige: Det var ikke tamt. Her kom alle gode, stærke og revelvante budskaber på bordet. Og det var skidehyggeligt.

Annonce

Men helt uforståeligt har Fyns Amts Avis op til 1. maj fravalgt dækning i lokalavisen af arbejderbevægelsens fejring. Så det, avisen ikke dækker, er besluttet af chefredaktør Bekker?


Og der bliver ofte i medierne mere fokuseret på antallet af deltagere end indholdet.


Hvilke historier og begivenheder, Fyns Amts Avis dækker er og vil altid være en afvejning. Det er blandt andet et spørgsmål om, hvad vi mener vil interessere vores læsere, ligesom det er et spørgsmål om, hvorvidt vi har mandskab til at nå at dække en given historie eller begivenhed. Og ikke mindst, om der er andre historier på dagen, vi mener er vigtigere og væsentligere at fortælle.

Kort sagt, det er et spørgsmål om prioritering, og vi slog da et smut forbi 1. maj-demonstrationen i Ulbølle og bragte efterfølgende en artikel derfra, ligesom vi forud for 1. maj fortalte om demonstrationen der.

Andreas Wraae Nielsen
Lokalredaktør, Fyns Amts Avis, Svendborgredaktionen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce