Annonce
Debat

Debat: Hvem passer på borgerne?

Per Nykjær Jensen (V), byrådsmedlem i Svendborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: I tirsdagens Fyns Amts Avis kunne man læse en utrolig dejlig nyhed. Socialistisk Folkepartis nye formand i Svendborg lader vide, at hun indstiller til partiets spidskandidat og bestyrelse, og at man dropper Broholmmøllerne.

Det er en helt fantastisk nyhed, nu hvor det ellers lige er kommet frem, at der i dybeste hemmelighed arbejdes på at forberede alle dokumenter og rapporter til genfremsættelse, godkendelse og vedtagelse af det aktuelle røde politiske flertal i Svendborg. Alt forberedes lige nu til politisk godkendelse umiddelbart inden kommunalvalget den 16. november.


Annonce

For Venstre og jeg har det nu mindst lige så meget handlet om hensynet til borgernes livskvalitet og helbred som hensynet til fugle og flagermus.


Jeg ville dog være blevet endnu gladere, hvis årsdagen til Socialistiske Folkepartis kovending havde været hensynet til vores borgere. SF-formanden udtaler sig nemlig således om Broholmmøllerne: “For mig er den sag død. Naturen har talt, og vi skal passe på naturen. Vi skal passe på biodiversiteten, den må ikke ødelægges” For Venstre og jeg har det nu mindst lige så meget handlet om hensynet til borgernes livskvalitet og helbred som hensynet til fugle og flagermus.

Nå, men vi ved jo godt, at mennesker er der desværre ingen styrelser, love, regler eller ankenævn, som beskytter, når det handler om støj, skygger eller de helbredsskadelige lavfrekvente toner fra landvindmøller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Dispensationer i stride strømme

Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce