Annonce
Debat

Debat: Hvad skulle skolechefen ellers sige?

Jens Munk, medlem af Svendborg Byråd. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Søndag den 25. april går Steen Tinning i rette med Svendborgs skolechef, Nanna Lohmann, citeret for: "Vi vil helst have, at vores børn starter i vores folkeskoler." Kære Steen Tinning, ville det ikke se mærkeligt ud, at en kommunal leder af kommunens skoler ikke sender det signal.

Som politiker ærgrer det også mig meget, hver gang vi mister en elev i en af vores folkeskoler, og navnligt i de lokalområder, hvor manglende elever kan være medvirkende til skolens overlevelse. Men helt ærligt er det ikke os som politikere, der har prioriteret folkeskolen ned i forhold til andre områder, som jeg gerne vil fremsende eksempel på, hvor vi som kommune bruger oceaner af penge uden mærkbar effekt og dermed fravælger de nære ting.

Set med mine briller er kommunens vigtigste opgave at tage vare på børn, unge og de ældre samt de borgere, som som bor i vores kommune. Og så lade Folketinget og EU være dem, som tager sig af klodens største problem, klimaforandringerne, som aldrig ville være mærkbart, uanset hvilke beløb Svendborg Kommune afsatte på det område.

Annonce

Desværre er klimadebatten, selvom den i sig selv er et kæmpe problem, blevet næsten enhver lokalpolitiker størstes våben i sin markedsføring af at have en grøn profil.


Set med mine briller er kommunens vigtigste opgave at tage vare på børn, unge og de ældre samt de borgere, som som bor i vores kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce