Annonce
Debat

Debat: Hårde DF-ord mod Venstre - igen

Birger Jensen (V). Arkivfoto: Michael Bager

Læserbrev: En gang til for Dorthe Ullemose fra Dansk Folkeparti. Sagen om indsatslederne på Sydfyn vendte vi på vores foranledning på Økonomiudvalget forud for det seneste byrådsmøde. Der deltog du selv. Hvis du havde været interesseret i den sag, så kunne du jo have spurgt nærmere ind til den på mødet.

På byrådsmødet gav borgmesteren en redegørelse, og her havde du igen mulighed for at stille kritiske og uddybende spørgsmål. Både til borgmesteren og til Venstre. Det hørte jeg ikke, at du gjorde. Du havde dagsordenen til byrådsmødet fem dage før mødet, og i den periode havde du også mulighed for at undersøge sagen yderligere. At DF kalder Venstre for ”fej”, fordi vi sætter en så vigtig sag på dagsordenen, kalder på undren. Det ville være befriende, hvis du prøver at formulere, hvad du selv står for.

At du føler dig uvidende og taget som gidsel, kan ikke være Venstres problem! DF's vedholdende kamp mod Venstre gavner ikke det borgerlige Svendborg. Men det synes heller ikke, at det er der DF er, her i Svendborg Kommune.


At du føler dig uvidende og taget som gidsel, kan ikke være Venstres problem

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce