Annonce
Debat

Debat: Golf gavner helbreddet

Annonce

Læserbrev: Når man sætter sig for at skrive noget, kommer det som oftest ud fra dybe overvejelser - tanker man vil dele med andre måske på baggrund af uretfærdigheder, man vil gøre opmærksom på, sådan er det i hvert fald i min verden.

Journalistik skal holde øje med, at den almindelige borger ikke bliver ført bag lyset af "smarte" meningsdannere - det være sig politikere eller folk med ureelle hensigter.

Når Fyns Amts Avis lokalredaktør på Ærø den 20. november i sin leder sætter spørgsmålstegn ved rimeligheden af, at Ærø Kommune muligvis giver fritagelse for at betale ejendomsskat til Ærø Golfklub, er det vel ud fra en betragtning om, at det er ved at ske.

Vi golfspillere er en flok privilegerede, rige svin, der vil have kommunen til at støtte os på andres bekostning.

Personligt er jeg folkepensionist med en beskeden pension og bestemt ikke velhavende. De fleste personer, jeg spiller sammen med, er efter mit vidende i samme situation. Mange af os får rigtig god motion og frisk luft og bevarer vores fysik og helbred ved at spille golf. Nogle er over 80, andre har lettere fysiske handicap, men vi holder os i gang med de gode ture på banen.

Dansk Golf Union fortæller, at golfspillere forlænger deres levealder med fem år - vel at mærke gode år. Vi er altså også med til at holde befolkningstallet oppe på Ærø.

Er det almennyttigt at give mulighed for at bevare et godt helbred? Er det almennyttigt at give et tilbud til turister, der lægger nogle penge i vores samfund? Er det i det hele taget almennyttigt at give så mange muligheder, som man kan?

Jeg kan kun opfordre til, at så mange som muligt prøver, hvordan det er at spille golf i næste sæson. Så får de også glæde og gavn af mulighederne, vi har på vores dejlige ø.

Bente Svava Hansen skriver om det almennyttige ved at kunne spille golf på Ærø. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce