Annonce
Svendborg

Debat: Gammelt og rustent transportbånd er beskæmmende for byudviklingen

Opmagasinering af gamle transportbånd på Østre Havnevej i Svendborg. Privatfoto: Gudmund Larsen

Læserbrev: Heller ikke i år fik jeg mit Juleønske eller Nytårsfortsæt opfyldt!

Som tidligere kunde hos FAF/DLG er det beskæmmende, at se en af byens hovedfærdselsårer blive brugt til opmagasinering af gamle, rustne/algebegroede transportbånd - understøttet af gamle halvrådne paller, og i sommertiden med masser af ukrudt groende op imellem maskinerne.

DLG burde finde en anden placering til disse transportbånd, uanset om man befinder sig i et erhvervsområde på Havnen.


Der hvor jeg kommer fra, slæber man ikke sine gamle udrangerede maskiner ud foran ens ejendom ved indkørslen! Jeg ser heller ikke, dette er tilfældet i Svendborgs øvrige erhvervsområder

Gudmund Larsen


Båndene har ikke været i funktion i rigtig lang tid, og på det tidspunkt de blev anvendt, var de i funktion i kornhøsten. Den lagerhal de transporterede korn i, er revet ned !

Østre Havnevej er hovedfærdselsåren til et af byens store Hoteller og Kursuscentre, det naturskønne område Christiansminde, hele Thurø samt hele området ud mod Skårupøre. I byen ønsker vi nye erhvervsvirksomheder, nye tilflyttere og i det hele taget udvikling af hele det Sydfynske område. Nye arbejdspladser og nye indbyggere giver flere kroner i kassen.

Der hvor jeg kommer fra, slæber man ikke sine gamle udrangerede maskiner ud foran ens ejendom ved indkørslen! Jeg ser heller ikke, dette er tilfældet i Svendborgs øvrige erhvervsområder.

Bygningsmassen skal jeg undlade at gøre bemærkninger til. En velskreven erhvervslejekontrakt ville typisk indeholde bestemmelser om det lejede områdes anvendelse og hvordan bygningsmassen skulle fremstå. Man fornemmer klart en stillingskrig mellem DLG og Svendborg Kommune, også med hensyn til opmagasinerede transportbånd.

Kunne DLG ikke løfte blikket og få slæbt transportbåndene lidt rundt om hjørnet til glæde for hele det sydfynske område, og i al respekt for, at der også skal være plads til erhverv på et havneområde?

Dette er ikke en hetz mod Dansk Landbrug uanset, at landbrug og DLG er nært beslægtede. Jeg mener i øvrigt, at Dansk Landbrug ofte må stå på mål for en urimelig hets fra dele af samfundet.

Opmagasinering af gamle transportbånd på Østre Havnevej i Svendborg. Privatfoto: Gudmund Larsen
Opmagasinering af gamle transportbånd på Østre Havnevej i Svendborg. Privatfoto: Gudmund Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Hårde DF-ord mod Venstre - igen

Debat

Debat: Det går jo godt

Svendborg For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Fyn

Flaskehals syd om Odense: Transportminister erkender voldsom trængsel på motorvejen

Annonce