Annonce
Debat

Debat: Frederiksøen for alle

John Arly Henriksen, Socialdemokratiet. Arkivfoto: Anders H. Jensen

Læserbrev: Liberal Alliances byrådskandidat, Camilla Silfverberg, lufter i et læserbrev i Fyns Amts Avis den 27. april, at vores maritime guldæg, Frederiksøen, flyder med skibsvrag, og at der burde ryddes op og gøres plads til flere lystbåde, så de havnenære beboere kan nyde synet af de fine både og fremtidige moderne, fine faciliteter ved havnen ligeledes til glæde for besøgende turister.


Frederiksøen skal ikke være enten eller. Den skal være både og.


Annonce

Jeg nyder nu Frederiksøen, som den er. Det gør jeg, fordi den er dynamisk og rå. En fortælling om et barskt, maritimt erhverv med alt lige fra svejseren på værftet til riggeren, der knytter med hampetovværk ved Ring-Andersen, sluttende af med kulturens vingesus omkring udrustningskajen, hvor de brave kvinder og mænd beriger os med deres kreativitet.

Frederiksøen skal ikke være enten eller. Den skal være både og. Mangfoldighed og plads til alle uanset, om man er til caffe latte eller en håndbajer. Det er jeg sikker på, at turisterne søger mere end fine lystbåde og ”Gucci style”.

Jeg er dog enig i, at der bør kigges på antallet af bådpladser og mulighederne for at etablere flere i kommunen i nærmeste fremtid, da vi skal dyrke og styrke de maritime muligheder, der omgiver vores dejlige egn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce