Annonce
Debat

Debat: Forstår ikke brok over bookingsystem til vaccination

Læserbrev: Jeg læser i Fyns Amts Avis, at en dame fra Svendborg har kontaktet avisen for at fortælle, at hun ved blot to telefonopringninger til henholdsvis kommunens borgerservice og vaccinationscenteret i Kolding har sikret sig både første og anden vaccination mod Covid-19.

Men foranlediger det så damen til en rosende rosende omtale i avisen over at bo i et land, hvor samfundet fungerer godt og sikkert i modsætning til mange andre lande, hvor det interne system er faldet sammen? Og taknemlighed over vaccinationerne, for damen må være vidende om, at mange endnu går og venter, og at der er uvished om vaccination nummer to, som bliver yderligere forsinket.


Men foranlediger det så damen til en rosende rosende omtale i avisen over at bo i et land, hvor samfundet fungerer godt og sikkert i modsætning til mange andre lande, hvor det interne system er faldet sammen?


Nej da, det udløser en lang artikel med megen brokkeri over Sundhedsstyrelsen og Statens Seruminstitut og andre meget travle menneskers mangelfulde ageren - - mangelfulde ifølge den svendborgensiske dame altså.

Jamen, altså!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce