Annonce
Debat

Debat: Forlovelsen er nu officiel

Per Nykjær Jensen (V), byrådsmedlem i Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: “DFs kritik af Venstre er helt berettiget”. Det skriver Socialdemokratiets Søren Kongegaard i et læserbrev onsdag. Egentlig er det befriende, at forlovelsen imellem S og DF på den måde nu er helt officiel. Det nyforlovede par skriver godt nok aldrig noget om, hvad de selv vil - sådan rent politisk - men de har en stor fælles interesse, nemlig, at de ved enhver given lejlighed udtaler sig og skriver nedsættende om Venstre.

Nå, det tåler Venstre nu nok, men man kan ikke lade være med at smile, når man ind imellem kommer til at tænke på en berømt fynsk landstræners bemærkninger om nogle dyr, som gik og gnubbede sig op af nogle gode fynske bøgetræer. “Det sker der it noe ve`”, sagde han, og fortsatte: “Gode fynske bøgetræer vælter ikke så let”.

I de aktuelle tilfælde med parret Kongegaard og Ullemoses læserbreve, er det tydeligt for enhver, som har sat sig bare lidt ind i sagen, at de begge på en meget klodset måde forsøger at dække op for borgmesteren, som i december havde sovet grundigt under borgmester-møderne i Beredskab Fyn. For ikke at tabe ansigt nægtede borgmesteren efterfølgende pure at lytte til Venstres forslag på det seneste byrådsmøde, hvor vi bad ham om at gå tilbage og meddele Beredskab Fyns ledelse, at vi her i Svendborg ville beholde vores indsatsleder.

Annonce

Både Kongegaard, Ullemose og borgmesteren fik heldigvis en brat opvågning, da beredskabs-kommisionen tre dage efter byrådsmødet udtalte helt præcist det samme, som Venstres forslag havde lydt på. Dermed blev et dårligt forsøg på at bortforklare, at borgmesteren havde overset det faktum, at Svendborgs indsatsleder skulle have været sparet væk, således afsløret for rullende kameraer.


Når det nu er sådan, så vil en stemme på DF nok i fremtiden være givet bedre ud, hvis folk i stedet satte deres kryds direkte hos Socialdemokratiet.


Når det nu er sådan, så vil en stemme på DF nok i fremtiden være givet bedre ud, hvis folk i stedet satte deres kryds direkte hos Socialdemokratiet.

På den måde vil man i det mindste nogenlunde vide, hvordan ens stemme vil blive brugt. Det ved man til gengæld aldrig, hvis man stemte på DF i Svendborg, hvor Dorthe Ullemose om nogen fører en fej politik. En politik uden noget indhold, udover altså en ubændig trang til konstant at kritisere alt og alle - og især at bagtale Venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Dispensationer i stride strømme

Erhverv For abonnenter

Klar til at finde den store kædesav frem: Venstre vil fjerne øverste etage fra Rubberton-byggeri

Annonce