Annonce
Svendborg

Debat: For godt til at være sandt?

Bjarne Gregersen, Rantzausminde, så gerne, at han og sine naboer kunne få glæde af Svendborg Fjernvarmes kæmpevarmepumpe. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Fordi det står i avisen, kan det godt være sandt. En selvironisk bemærkning journalister fra tid til anden bruger.

I avisen fredag citerer journalist Andrea Bisgaard bestyrelsesmedlem i Svendborg Fjernvarme, Bjarne Olsen, for, at varmen ender med at blive næsten gratis. Jeg vælger at tro på det.

Jeg kan såmænd nøjes med at have tiltro til, at opvarmning af huse bliver opsigtvækkende billigere, sådan som formand Jørgen Lindegaard beretter i artiklen.

Jeg vil sørme også gerne have mit hus opvarmet fra gigantjordpumpen på Bodøvej.

Vi er en del i Rantzausminde, som bor i et område, hvor det er pålagt os at modtage naturgas. Disse huse er fra slut 1980'erne, da det var saliggørende at anvende den gas, som blev hentet hjem fra Vesterhavet. Og det var da fint, især fordi vi fik at vide, at den opvarmningsform var det mest rene på det tidspunkt.

Det er det så ikke mere. Politikerne vil have natur- og oliefyr skrottet . Alternativet lige nu er jordvarme til mange tusinde kroner.

Derfor: Lad os hurtigst muligt få lagt en plan, hvornår vi kan få fjernvarmen ud i vort kvarter. Det vil være ærgerligt, vi investerer i varmepumpen – og fjernvarmen så kommer kort efter.


Lad os hurtigst muligt få lagt en plan, hvornår vi kan få fjernvarmen ud i vort kvarter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce