Annonce
Debat

Debat: Fokus på at få flere i arbejde - ikke at jagte flygtninge og indvandrere

Steen Tinning, De Radikale

Læserbrev: For en uges tid siden skrev Dorthe Ullemose. at vi som kommune ikke kan blive ved med at acceptere, at syv ud af ti kvinder med rødder i den muslimske verden er på offentlig forsørgelse. Sådan er det heller ikke i Svendborg kommune, og det nævnte jeg i en replik til Dorthe Ullemose, som tilsyneladende ikke har lyst til at svare på det?

Dorthe Ullemose har derimod skrevet et længere indlæg i tirsdagens avis, med masser af angreb på indvandrere, indvandrerkvinder og Radikale Venstre, samt nogle få bemærkninger om byrådets arbejde med kommunens beskæftigelsesplan og den tilhørende indsatsplan. Om det sidste blot nogle få bemærkninger.

Det er rigtigt at DF, Konservative, Enhedslisten og andre havde kommentarer til beskæftigelsesplanen på byrådsmødet den 15. december. Den gang aftalte vi at Beskæftigelses- og Integrationsudvalget skulle tage kommentarerne med i det videre arbejde. Det har vi selvfølgelig gjort og på mødet den 8. marts lagde vi i udvalget sidste hånd på arbejdet med indsatsplanen. Det er blevet en fin plan, uden særlig jagt på flygtninge og indvandrere, men med fokus på at få flere i arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce