Annonce
Svendborg

Debat: Flere lærere til folkeskolen

Johan Emil Rasmussen (DF), Dorthe Ullemose (DF) tager hul på budgetforhandlingerne onsdag. DF vil have flere lærere ansat på de lokale folkeskoler. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Budgetforhandlingerne er i gang i Svendborg Kommune, og et fornuftigt budgetforlig for Dansk Folkeparti skal indeholde et løft til tre område: folkeskolen, ældreområdet og lokalområderne.

Folkeskolen skal have et gevaldigt løft. Der skal ansættes flere lærere, og de fysiske rammer skal renoveres.

Det er vigtigt, at vores skoler leverer en ordentlig vare, og at lærerne kan få hverdagen til at hænge sammen.

I september sidste år vedtog vi i Børne- og Ungeudvalget en overordnet ramme for mangfoldige læringsmiljøer. Det gjorde vi, fordi vi er af den overbevisning, at det er afgørende for børns livskvalitet, at de så vidt muligt forbliver i den lokale skole. Men det kræver, at der er ressourcer nok.

Derfor er vores ønske, at skoleområdet løftes med 16 millioner fordelt over to år.

Samlet vil de ekstra midler udgøre en væsentlig øgning af normeringen, hvor der dermed investeres i ekstra ressourcer til at komme godt fra start for at understøtte mangfoldige læringsmiljøer. Det vil sige læringsmiljøer, der afspejler børns forskellige behov og tilgange til læring, for eksempel muligheden for holddeling og særlige indsatser til børn med særlige behov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce