Annonce
Svendborg

Debat: Et positivt fokus hos Venstre i oplandsdebatten ville være klædeligt

Karl Magnus Bidstrup, byrådsmedlem (S). PR-foto
Annonce

Læserbrev: Jeg bliver af gruppeformand for Venstre Mette Kristensen beskyldt for ”selvros” i lokaldebatten. Men hvem der nedsatte hvad og foreslog hvilket, kan enhver jo gå tilbage og finde ud af. Faktum er, at der under ”det nye” Lokaludvalg er en stor aktivitet i lokalområderne, og at vi nu både kan få 200.000kr til potentiale-planer og til borgerbudgetter. Ud over de sædvanlige anlæg. Det synes jeg utrolig positivt. Jeg bor f.eks selv i et af de nævnte lokalområder, og jeg føler mig fint inkluderet i det kommunale fællesskab.


Det er klart, at Svendborg by er den kulturelle og handelsmæssige dynamo for hele kommunen, og derfor vil modtage større anlægsinvesteringer end de omkringliggende byer. Men derfor skal lokalområderne da stadig udvikles. Og det er vi rigtig godt i gang med.

Karl Magnus Bidstrup


Og hvis jeg ikke husker helt forkert, så er der indenfor de sidste 5-6 år investeret i en ny børnehave og cykelstier til en værdi af en 50-60 millioner i området omkring Gudme. Vi bor godt 60.000 i kommunen. I området Gudme-Gudbjerg-Hesselager bor der 4500. Så kan man jo selv gange op. Det kan jeg dog helt rettelig ingen ære tage for selvom nye børnehaver og cykelstier altid er velkommen.

Og det er nok det som er min største anke imod Mette Kristensens læserbrev. At det fremstilles som om byen tager noget fra landet. Det er klart, at Svendborg by er den kulturelle og handelsmæssige dynamo for hele kommunen, og derfor vil modtage større anlægsinvesteringer end de omkringliggende byer. Men derfor skal lokalområderne da stadig udvikles. Og det er vi rigtig godt i gang med. Om lidt har mange af lokalområderne potentiale-planer så vi også har et overblik over hvordan vi så gerne vil udvikles.

Vi arbejder hen imod en kommune i bedre balance, og det synes jeg at Venstre og Mette Kristensen skulle anerkende i stedet for at fokusere på hullerne i osten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Efter møde i Beredskabskommissionen: Indsatsledere er reddet i tre kommuner

Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce