x
Annonce
Læserbrev

Debat: Er det sikkert at spise frugt fra Sydeuropa?

Læserbrev: Regeringens seneste Corona-advarsel betød, at grænserne stort set nu fra søndag lukkes for al udokumenteret nødvendigheds-trafik. Dog gælder det ikke for varer fra udlandet på lastbiler eller med tog eller fly.

Tænker i samme forbindelse på de store forsyninger af frugt og grønt fra Sydeuropa - herunder de saftige (men knap så velsmagende) jordbær, der ligefrem har en hvis lighed med corona-logoet!?

Tager man de bibelske briller på – og det er der jo ganske vist kun enkelte, der gør – hvad var det så nu, slangen i Paradis fristede Eva med at tage en bid af...

Kan og bør man forlige sig på – næppe afspritning – men at en grundig gang afvaskning af æbler, pærer og bær er sikker nok? Altså kun de fra naturens hold ikke indhyllede varer?

Hans Christiansen spørger i sit læserbrev, om man skal være særlig varsom med at spise importeret frugt i disse corona-tider. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Læserbrev: Jeg rejste 3. marts til Malaga, Spanien, på fire ugers ferie. Efter en uge startede så de de dårlige nyheder hjemmefra. Den 12. marts så vi på dansk fjernsyn statsministeren fortælle os, og alle danskere, at vi skulle komme os hjem hurtigst mulig. Ikke i panik, men så hurtig det kunne lade sig gøre. Vi havde retur til Danmark den 31. marts, men efter at statsministerens budskab blev gentaget af samtlige ministre, der kom på skærmen, bestemte vi os for at ændre vore billetter og fik omsider plads 19. marts. Vi var af den overbevisning, at vi havde gjort det som gode, lovlydige borgere skal gøre. Vel hjemme og i karantæne kontakter jeg så Top Danmark, hvor jeg har en rejseforsikring, og da fik jeg lidt af en overraskelse. Top Danmark siger, at de ikke vil refundere mine nye billetter, siden det ikke er udstedt evakueringsordre fra Spanien, men kun var en opfordring fra statsministeren. Er det mig, som er helt forkert på den? Når jeg ser på situationen i Spanien i dag, så er jeg overlykkelig over statsministerens budskab, og at vi fulgte hendes besked. Vil Top Danmark virkelig, at jeg skulle sidde i Spanien og afvente min hjemrejse den 31. marts? Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Danmark

Udlejere slår hårdt tilbage mod butikskæder, der nægter at betale husleje

Annonce