Annonce
Svendborg

Debat: Er det, hvad borgerne ønsker?

Jens Munk (løsgænger) er den ene af de to byrådsmedlemmer, som ikke er med i det seneste budgetforlig. Arkivfoto: Louise Koustrup.
Annonce

Læserbrev: Når pressen så ensidigt bakker de 27 politikere op, der har indgået et bredt budget forlig med Enhedslisten, har det været svært for os, som har en anden holdning, at komme i mediernes spalter og forklare, hvordan vi mener, de mange millioner skulle være fordelt på anlægssiden.

Og det er her vandene skiller os og de 27 af byrådets medlemmer, som har besluttet, at teateret skal beslaglægge et stort område af Frederiksøen plus 22,5 millioner skattekroner, og ydermere smider museet for lystfartsejlads på porten med en ussel kommentar fra et byrådsmedlem på et udvalgsmøde, ”der må da kunne findes en lagerhal, hvor de kan være”. De maritime erhverv bør efter vores mening have første prioritet på Frederiksøen, som er en vigtig del af Svendborgs DNA og den maritime historie.


Budgetforliget præges i høj grad af, at Enhedslisten i år er kommet med i budgetforliget.


De mange millioner burde i stedet anvendes til cykelstier og forbedret vejnet eksempelvis på Sydtåsinge for at imødekomme de store trafikale problemer et stort nyt industrilandbrug har medført.

Ud over de nævnte trafikale problemer vil der også i fremtiden skulle investeres store penge i det generelle vejnet, for at byen ikke sander til.

Jo budgetforliget præges i høj grad af, at Enhedslisten i år er kommet med i budgetforliget.

Når Fyns Amts Avis nu er så udpræget enig i de 27 medlemmers beslutning om overstående, kunne det være spændende, om I tør spørge, om det også generelt er det Svendborgs borgerne ønsker.

Jeg håber virkelig, at amtsavisen tør tage den udfordring op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce