Annonce
Langeland

Debat: En solskinstur på Langeland, men intet liv i Bagenkop

Når nu det vrimler med turister på Langeland, bør der være flere muligheder, lyder det i debatindlægget fra turist Palle Reimer fra Nyborg, som blev skuffet.

Vi var på en tur på Langeland og så de mange seværdigheder, som er på denne dejlige ø. Efter vi havde set de vilde heste og Langelandsfortet, var vi klar til at få noget at spise. Vi var enige om, at sagen måtte være fiskebyen Bagenkop. Vi tænkte os måske en dejlig rødspætte.

Da vi kom til byen, så vi en forretning som hed ” Fiski” med par borde uden for forretningen. Men nej, en dårlig, uhøflig optræden fra ejeren og ingen mulighed.

Vi kørte rundt og fandt pladsen, hvor der lå to-tre spisesteder. Men nej, de var lukkede. Vi stødte på flere, som havde samme tanke som os - de var også skuffet.


Der var intet liv i Bagenkop. Så drop byen.


Vi blev enige om at køre mod Rudkøbing og havde set Lindelse Kro, men også her var der lukket. Vi nåede til Rudkøbing. Her fik vi at vide, at man ikke havde fisk i Rudkøbing, men kunne få pizzaer med forskellige indhold. Men Rudkøbing har en fantastisk gå-gade.

Kære Langelænder. I denne ferietid skulle i prøve at skabe mere for turismen. Se, hvad der sker i Bogense, Kerteminde. Der var intet liv i Bagenkop. Så drop byen.

En velment indslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Venstre fører fej politik

Fyn

Nyt tilbud fra regionen: Nu kan sårbare ældre blive vaccineret i eget hjem

Debat

Debat: Gang i folkeskoledebatten

Annonce