Annonce
Svendborg

Debat: En politisk julehilsen til erhvervslivet

Læg din julehandel i Svendborg, opfordrer Mette Kristensen. Foto: Andreas Bastiansen
Annonce

Læserbrev: På det seneste Økonomiudvalgsmøde fremlagde Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre, DF og Venstre et fælles forslag om en kærkommen håndsrækning til den lokale detailhandel.

Jeg glæder mig over, at et enigt Økonomiudvalg tilsluttede sig en stor del af forslaget, og at der fra og med 27/11 bl.a. indføres betalingsfri parkering i de første to timer på kommunens parkeringspladser, at vi får intensiveret markedsføringen af julehandlen og skaber mere liv på torvet i Svendborg.

Mange tak for det, det er vigtigt, at vi fra rådhuset kan sende en samlet politisk julehilsen til erhvervslivet.

En god julehandel har nemlig for mange forretningsdrivende en afgørende betydning for den årlige omsætning og for flere, er det også den vigtigste periode i løbet af året. Et succesfuldt erhvervsliv påvirker os alle sammen - mere end vi måske lige forestiller os. Et succesfuldt erhvervsliv genererer en masse arbejdspladser, lægger en masse skattekroner i stats- og kommunekassen og betaler den velfærd, som vi alle nyder så godt af. Og retter vi blikket mod det lokale erhvervsliv i Svendborg Kommune sammenholdt med et på mange måder udfordrende år med corona-restriktioner, er det indlysende, at vi nu skal stå sammen om at sende en appel til Svendborg Kommunes borgere om at foretage julehandlen i de lokale butikker.


Det er indlysende, at vi nu skal stå sammen om at sende en appel til Svendborg Kommunes borgere om at foretage julehandlen i de lokale butikker.


Nyd den flotte udsmykning af midtbyen, det imponerende og smukke julelys sponsoreret af erhvervslivet selv, en ekstra caffe latte og en god frokost med en god ven i én af byens caféer og restauranter. Så er du med til at gøre en forskel for erhvervslivet og velfærden i Svendborg Kommune.

God julehandel!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Et godt og affaldsfattigere 2021

Navne

80 år: Finnebarn blev på Langeland

Annonce