Annonce
Debat

Debat: En midlertidig opholdstilladelse er midlertidig

Dorthe Ullemose, byrådsmedlem for DF. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Kære Pernille Laier Larsen. Flygtningenævnet og Udlændingestyrelsen vurderer, at flere syriske flygtninge fra Damaskus-området ikke længere har brug for beskyttelse i Danmark.

Det betyder, at mange familier både fra Svendborg og andre kommuner skal forlade landet. Som familie kan det være en hård besked at få, men det kan vi som kommune ikke ændre på, og det skal vi heller ikke.

Det har hele tiden været sådan, at når man får midlertidig opholdstilladelse i Danmark, så er det midlertidigt. Når der er fred i sit hjem-land, skal man rejse tilbage.

Annonce

Det er ikke godt for Danmark med masse-indvandring. Det kan aldrig være sådan, at hvis man har mulighed for at rejse hjem, så kan man bare blive her alligevel.

Faktuelt er det sådan, at 7 ud af 10 syriske kvinder er på overførselsindkomst, og mændene er massivt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne - kultur, værdier, holdning til religion og demokrati er forskelligt. Der er selvfølgelig mange udlændinge i Danmark, der gør det godt, men vi skal ikke gøre integrationsproblemerne større end de er i forvejen.

Derfor skal alle, der ikke længere har opholdstilladelse naturligvis rejse hjem.

137 syrere vendte sidste år hjem frivilligt med støtte fra den danske stat. I 2019 og 2020 vendte næsten 140.000 flygtninge hjem til Syrien fra nærområderne.

Jeg har også noteret mig, at tusindvis af syriske flygtninge de seneste år været hjemme i Syrien på ferie. Det virker jo besynderligt.

Det billede flere forsøger at tegne om manglende dokumentation i forhold til, om Syrien er et sikkert land at vende tilbage til - harmonerer dårligt med, at mange syrere er vendt hjem på ferie af flere omgange.


Derfor skal alle, der ikke længere har opholdstilladelse naturligvis rejse hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Dispensationer i stride strømme

Annonce