Annonce
Debat

Debat: En garanti for ingen forandring

John Jensen fra Svendborg er en af de danskere, der mener, at Danmark ikke har plads til de flygtninge og migranter, der kommer til landet i disse dage. Han er flittig læserbrevsskribent.

Læserbrev: I et læserbrev i Fyns Amts Avis den 16. marts laver Dorthe Ullemose (DF) en kæmpe brøler. Hun takker Beskæftigelses- og Integrationsudvalget for en invitation til et udvalgsmøde, hvor en indsatsplan skulle drøftes.

Men, men udvalget består blandt andet af Socialdemokratiet og Radikale Venstre, og specielt Radikale Venstre er bestemt ikke interesseret i at blive fedtet ind i noget som helst, der har med Dansk Folkeparti at gøre. At Dorthe Ullemose taler om muslimer i forbindelse med integration er nærmest helligbrøde i den radikale lejr, så svaret kommer prompte.

I et læserbrev den 19. marts skriver Radikale Venstres, dybt fornærmede, byrådsmedlem Steen Tinning, at han frabeder sig den store tak fra Dorthe Ullemose, og at han i øvrigt ikke deltager i jagt på integrationsborgere.

Annonce

Et læserbrev på samme side fra den Radikale klakør Maj-Britt Schultz kører i samme spor - muslimske kvinder er fredede.

Millioner og atter millioner af svendborgensernes skattekroner er i årevis gået til kontanthjælp og komplet nyttesløse integrationsprojekter til muslimske kvinder uden for arbejdsmarkedet.

Kære svendborgensere måske synes I, at det er synd for de stakkels tørklædeklædte kvinder, som Dorthe Ullemose (DF) vil have væk fra den permanente plads ved gryderne og ud på arbejdsmarkedet, så er her to gode råd til bevarelse af pladsen ved kogestedet.

1. Stem på Radikale Venstre til næste byrådsvalg, - en garanti for ingen forandring.

2. Stem på de skabs-radikale i Socialdemokratiet, - også en garanti for nytteløse projekter.Millioner og atter millioner af svendborgensernes skattekroner er i årevis gået til kontanthjælp og komplet nyttesløse integrationsprojekter til muslimske kvinder uden for arbejdsmarkedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce