Annonce
Svendborg

Debat: En daglig foreteelse, at byens veje bliver brugt som privat legeplads for farttosser

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Læserbrev: Vanvidsbilister. Det har vi skam da også i Svendborg. Enhver i Svendborg, som har været udendørs efter arbejdstid/skoletid og i weekenderne de sidste halvandet år, har ikke kunnet undgå at høre og se de mange bilers vanvidskørsel rundt i byen. Endnu er kun asfalten og påkørte huse vidne til missede nedbremsninger. Jeg frygter den dag en uskyldig cyklist, gående eller medtraffikant bliver offer for racet.


Er der ikke en voksen til stede?

Niels Høj Damgaard


Politiet nævner en gang imellem, at de har taget en bilist i at køre for hurtigt. Ja tak, men det er sgu en daglig foreteelse, at byens veje bliver brugt som privat legeplads for de farttosser.

Er der ikke en voksen til stede? I gamle dage, hvor politistationerne var bemandet ville det ikke have eskaleret til dette nuværende uudholdelige niveau.

Mon ikke forældrene til de unge mennesker godt er klar over, hvad sønnernes biler bliver 'mis'brugt til og burde begynde at tage ansvar?

Hør mig, se mig! (Se mig mor. Jeg kan cykle uden hovedet. Frit efter Disney). Mon ikke nogen skulle kunne hjælpe med at kanalisere den ungdommelige energi ud på en mere fredelig og produktiv vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce