Annonce
Ærø

Debat: Ekstra busser burde ikke køre i røven af hinanden

Michael Lage Rasmussen. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce

Læserbrev: Onsdag var sognerødderne samlet ekstraordinært, med expresfart, da der skulle ekstra busser på den ærøske sommermenu.

De gratis busser er noget af det mest geniale, man har lavet siden dæmningen over Drejet, og det rygtes hurtigt blandt potentielle turister. Dog er der et problem, og det er, at bussen er så proppet med passagerer, at ens tanker fører en hen på offentlige transportmidler som i Indien med videre.

Ekstra busser er så de sidste par år blevet sat ind, og de kører i "røweren" af hinanden på minuttal 00 fra begge ender af øen, med risiko for at banke ind i hinanden ved de mange stop. Jeg har tidligere år foreslået, at man i stedet til gavn for alle og uden merudgift lod busserne køre enkeltvis på minuttal 00 og 30, fra begge ender så der var halvtimes-drift. Dette ville dog ifølge færgealtmuligmand Keld Markmann Møller være for dyrt, da der så skulle trykkes nye køreplaner.

Sig mig: Lever sognerødderne og andre involverede i stenalderen? Enhver forstandig ville kopiere 100 køreplaner på et A4-ark, laminere dem og med en gang dobbeltklæb sætte dem op på øens stoppesteder, men det er nok for meget forlangt af så dygtige folk, der bestiller og udfører buslommer (Reberbanen), der er for korte til busserne og måtte bygges om.Sig mig: Lever sognerødderne og andre involverede i stenalderen?Måske man skulle tage på studietur til Mols og høre på nogle historier der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce