Annonce
Svendborg

Debat: Dorthe Ullemose er den helt rigtige spidskandidat for Dansk Folkeparti

Lars Kalmar og Dorthe Ullemose (DF) til valgcafé på Svendborg Rådhus, Kommunalvalg 2017. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Kære David Bernicken, du tillader dig endnu engang at svine DF til i en Leder ved meget provokerende at stille spørgsmålstegn ved, om Dorthe Ullemose er den rigtige at sætte i spidsen for DF.

Vi kan som bestyrelse forsikre dig om, at Dorthe Ullemose er den helt rigtige spidskandidat for Dansk Folkeparti. Hun fik 1761 personlige stemmer ved sidste kommunalvalg. Den tredje største stemmesluger kun overgået af Bo Hansen og Henrik Nielsen. Derudover er hun den eneste, der nogensinde er blevet valgt til Folketinget for Sydfyn.


I stedet for at skrive om det negative skulle avisen se på nogle af de positive resultater Dorthe og DF har fået igennem, med bl.a. socialdemokraternes velvilje

Lars Kalmar Hansen


Det ville klæde dig, David Bernicken, at se på de politiske resultater og det hav af politiske indlæg fra Dorthe Ullemose side - i stedet for blindt at fokusere på fnidder, fnadder og interne problemer, som langt fra kun skyldes Dorthe. Der skal to til en tango, og som avisen af gode grunde intet kendskab har til.

Alle jeres gisninger og formodninger om ting der ikke har hold i virkeligheden vil vi gerne have os frabedt, vi har et godt og konstruktivt samarbejde i vores bestyrelse, hvor Dorthe også er bestyrelsesmedlem. Hvor kunne det være dejligt med lidt mere sagligt og nuanceret journalistik fra den lokale avis. I stedet for at skrive om det negative skulle avisen se på nogle af de positive resultater Dorthe og DF har fået igennem, med bl.a. socialdemokraternes velvilje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Venstre-forslag: Opret et Borgerklimaråd i Svendborg, som kan deltage i planlægningen af større energiprojekter

Navne

Dengang: Vielse af lensbaronens datter

Langeland

Bilist ville ikke standse for politiet: Var påvirket, kørte på stjålne nummerplader og havde intet kørekort

Annonce