Annonce
Læserbrev

Debat: DF vil også bevare fødeafdeling

Annonce

Lokaldebat: Man kan i medierne læse, at der er et flertal i Region Syddanmark for beholde en fødeafdeling på Svendborg Sygehus.

I den forbindelse har man valgt ikke at henvende sig til Dansk Folkepartis medlem af Sundhedsudvalget, Anne-Marie Palm-Johansen, og lavet en artikel, hvor Dansk Folkeparti er udeladt.

Derfor er der et behov for at præcisere, at Dansk Folkeparti naturligvis støtter en aftale, når den engang skal behandles i Regionsrådet, hvilket den endnu ikke er blevet.

Jeg minder om den video, som jeg på vegne af DF lagde op på Facebook, hvor vi klart meldte ud, at vi støttede fødefaciliteter i Svendborg. Faktisk forholder det sig således, at det var Dansk Folkeparti, der i forbindelse med budget 2020 i regionen bragte fødefaciliteter ind i forhandlinger, og derfor er det glædeligt, at der nu viser sig et flertal for en bevarelse af fødeafdelingen i Svendborg.

Det er vi i Dansk Folkeparti utroligt tilfreds med, og vi ser frem til at regionen skal behandle det i Sundhedsudvalget, så vi kan få vedtaget dette.

Arkivfoto: Christian Juul Mikkelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce