Annonce
Svendborg

Debat: DF fik et markant løft til ældreområdet

Marianne Mix Larsen, lokalformand, Dansk Folkeparti Svendborg
Annonce

Inden budgetforhandlingerne gik igang var der lagt op til besparelser på ældreområdet på 20 millioner over de næste fire år. Dansk Folkeparti gik til forhandlingsbordet med det krav om, at besparelser skulle rulles tilbage, plus der yderligere skulle tilføres 5,8 millioner til ældreområdet i forhold til demografiudviklingen.

Det er lykkedes os, og aldrig har kommunen investeret så mange penge på ældreområdet. Det er for os i Dansk Folkeparti en kæmpe sejr.

Derfor kunne vi heller ikke bare forlade forhandlinger, fordi vi ikke er tilfredse med, at de andre i byrådet vil bruge 22,5 millioner kroner på et teater. Det handler om at indgå kompromisser og være medansvarlige for kommunens økonomi.

Eftersom jeg selv var til stede sammen med Dorthe Ullemose, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at besparelserne var blevet en realitet, hvis DF ikke sad med ved bordet. Byrådsmedlem Johan Emil Rasmussen (DF) kunne ikke se sig selv i budgetforliget, hvilket vi har accepteret. Ingen i DF’s lokalbestyrelse synes, at kommunen skal bruge 22,5 millioner på et teater, men uanset om vi stod ude eller inde i forhold til et budgetforlig ville teatret blive en realitet. Derfor blev vi ved forhandlingsbordet og kæmpede for vores ældre medborgere.

Udover et løft til ældreområdet fik Dansk Folkeparti også klippekortordningen tilbage til de ældre og 16 millioner til folkeskolerne i forhold til flere ressourcer.

Alle vores ønsker blev tilgodeset plus et ønske om en rullende borgerservice, der skal betjene især ældre mennesker i lokalområderne. Det er et gigantisk aftryk og en stor sejr for Dansk Folkeparti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Kræver undersøgelse: Erhvervsfolk vil have klart svar om broens forfatning

Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Langeland

Pyromanerne på rådhuset

Annonce