Annonce
Debat

Debat: Det er ikke et udtryk for vellykket integration

Dorthe Ullemose, byrådsmedlem for DF. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Tak til beskæftigelses- og integrationsudvalget for at invitere de partier, der ikke er repræsenteret i udvalget, med på deres sidste udvalgsmøde. Her skulle et udkast til indsatsplan 2021 nemlig drøftes.

Som tidligere skrevet er det meget vigtigt for DF, at flere flygtninge og familie-sammenførte bliver selvforsørgende. Det er en stor økonomisk omkostning for Kommunen, når hovedparten er på offentlig forsørgelse.

Derfor havde jeg et stort ønske om, at der i indsatsplanen skulle indskrives, at integrations-borgere skal mødes som jobparate, hvis de vil modtage sociale ydelser. Nyttejob skal anvendes, og der skal sanktioneres ved manglende deltagelse i tilbud og samtaler. Derudover skal det fremgå, at folk naturligvis kan rejse hjem, når de ikke længere har brug for beskyttelse.

Annonce

En stort tak skal lyde herfra for at det blev tilføjet.


DF fik desværre ikke opbakning til at etablere en ordning, hvor man skal bidrage i 37 timer om ugen for at modtage den fulde ydelse


DF fik desværre ikke opbakning til at etablere en ordning, hvor man skal bidrage i 37 timer om ugen for at modtage den fulde ydelse - ligesom i en almindelig arbejdsuge.

Det synes jeg, ellers kun vil være rimeligt, idet man i misforstået godhed i årtier har forsømt at stille krav til kvinderne.

Som kommune kan vi ikke blive ved med at acceptere, at syv ud af ti kvinder med rødder i den muslimske verden er på offentlig forsørgelse, og at ikke-vestlige kvinder udgør 20 procent af gruppen med ti år på kontanthjælp – men kun to procent af befolkningen.

Det er ikke et udtryk for vellykket integration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce