Annonce
Debat

Debat: Det er en hård tid, de små selvstændige går i møde

Laila Eriksen fra Marstal mener ikke at det er retfærdigt, at specialbutikkerne er lukkede, når store supermarkeder kan sælge tøj, elektronik og andre specialvarer. Her gågaden i Marstal. Arkivfoto: Andrea Bisgaard.
Annonce

Læserbrev: Det er meget uforståeligt, at vi i vores nedlukkede land, hvor ingen små selvstændige butikker må holde åbent, blot kan tage til store supermarkeder som Bilka, Føtex eller SuperBrugsen, og så er der mulighed for at indkøbe ALT.

Disse store mastodonter burde være underlagt samme regler som den lille specialbutik, således, at det kun er lovligt for disse butikker at sælge madvarer. Der kan her også købes tøj, møbler, TV, strikkegarn og så videre. Det er måske regerings mål, at alle små selvstændige skal lukkes, ligesom minkavlerne?

Det er en hård tid, de små selvstændige går i møde. Nu er det snart tid at betale moms, og det ikke kun for én periode, men for to. For regeringen eftergiver vel ikke momsen for den forgangne tid?


Denne behandling af de små forretningsdrivende er under al kritik. Der har regeringen virkelig sovet i timen.


Regeringen vil vel heller ikke pålægge mastodonterne at dele deres overskud på nonfood ud til alle de små lukkede forretninger.

Denne socialistiske regering ønsker måske et Danmark, hvor der kun er supermarkeder, så der kan blive mere ensretning, og vi alle er mere lige.

Denne behandling af de små forretningsdrivende er under al kritik. Der har regeringen virkelig sovet i timen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fem nye lyntestcentre åbner mandag: Denne gang skal podepinden ikke så langt op i næsen

Annonce