Annonce
Læserbrev

Debat: Der er intet mærkeligt i at bruge ironi og drilleri

Annonce

Læserbrev: Kære ærøboere

Jeg skrev et julebrev i avisen d. 23 december, hvori jeg beskrev min bekymring for at Marstal nok blev lillebror i spillet om kunderne. Det gjorde jeg i lyset af den massive markedsføring jeg så fra Rudkøbings handelstandsforening.

Dette fik Erik B. Kromann i sit efterfølgende indlæg drejet over på færger i alle havne. Dette var jo ikke min pointe.

Nogen bryder sig ikke om min skrivestil med at bruge drilleri og ironi i mine indlæg, og det er helt fair, sådan er vi så forskellige. Jeg ser intet mærkeligt i at bruge dette, når bare man holder sig inden for rammen og ikke bliver ondskabsfuld. Jeg ved godt, at grænsen mellem ironi og sarkasme er hårfin, men at kalde mine indlæg for sarkastiske (hvor man håner eller ydmyger andre personligt) har intet hold i virkeligheden.

Når jeg beskriver, at jeg i et spil bowling bliver væltet som en af keglerne, så er dette kun et billede på, at der kom et friskt pust udefra og absolut intet andet. Jeg kan kun beklage, hvis nogen har misforstået mit budskab, der er intet personligt i det, og det er ikke bare noget, jeg siger, for sådan er jeg ikke. Mente kun det var et morsomt billede på det skete, og det var jo mig selv, jeg grinte af.

Hvis man hele tiden kun vil misforstå det, jeg skriver, er jeg desværre oppe imod højere magter.

Per Kristensen, ærøskøbing. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce