Annonce
Debat

Debat: Den er helt gal med træneren i GOG

Annonce

Som gammel fan af GOG er det utrolig sørgeligt at se de berømmede dyder blive skyllet ud med badevandet.

GOG's kontraspil er middelmådigt. Forsvarsspillet er elendigt. Man har rækkens næstdårligste målmandspar målt på redningsprocent. Og værst af alt: Spillere og især træner har en forfærdelig attitude.

Man bruger alt for meget energi på at brokke sig over dommerkendelser. Og det er jo paradoksalt, når man lige fra barnsben lærer spillerne at opføre sig ordentligt og at koncentrere sig om det, der er vigtigt - det man har indflydelse på.

For mig er der ingen tvivl om, at hele problemet kommer fra træneren, som får et kort i de fleste kampe for brok.

Min pointe er: Man kan ikke forvente, at spillerne bevarer en god attitude og bevarer respekten for træneren, når træneren farer rundt om sig selv som en snotforkælet dreng, der er konstant forurettet.

Når jeg snakker med fagfolk, forsvarer de Krickau ihærdigt med, at han er faglig meget dygtig. Sikkert, men han kan åbenbart ikke lære holdet at dække op. En træners kvalitet bestemmes mest af alt af hans karakter og menneskelige egenskaber. I TV-kampene kan man høre dygtige eksperter og kommentatorer med foragt i stemmen joke med Krickaus opførsel. Ja, hele holdets opførsel.

Så kære GOG-ledelse, Nicolej Krickau er ved at ødelægge ikke alene jeres hold, men hele jeres brand. Og det kan klubben ikke holde til. Få Krickau ekspederet ud af vagten hurtigst muligt.

Ejnar Rasmussen mener, at GOG's træner Nicolai Krickau udgør et problem for klubben. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce