Annonce
Læserbrev

Debat: Danskere er ikke racister

Læserbrev: Der er intet alarmerende i, at hver sjette dansker er enige i, at muslimer er uintegrerbare. Muslimerne siger selv det samme, blot med modsat fortegn. De mener, at danskerne skal underkaste sig islam eller forsvinde.

Dette er hele essensen og årsagen til at et støt stigende antal af danskere ikke ønsker islam. Muslimerne kræver særregler hele tiden, og at vi skal acceptere og indordne vores samfund efter dem modsat alle andre trosretninger. De nægter at holde deres religion indenfor hjemmets fire vægge. De opfører sig som et "hærfolk" og uden nogen form for ydmyghed overfor det land som har modtaget dem og forsørger dem.

Svend Løbner nægter at tage stilling til deres ideologi og deres "berigelse" i kriminalstatistikkerne eller deres syn på kvinder. Vi danskere er ikke racister, som Svend Løbner ynder at fortælle. Vi vil have lov til at stille krav til alle borgere her til lands. Vi vil at de skal indordne sig i det danske samfund. At vores spilleregler også skal gælde for dem.

Desværre ser vi at parallelsamfund vokser og skyder op flere steder i landet. Her gælder sharia og her kan hverken ordensmagten, ambulance- og brandvæsen længere færdes trygt. Vi er ved at få svenske tilstande, hvor vores børn chikaneres på perroner, gader og stræder. Vores politikere bærer en stor del af skylden, men det er en situation, som muslimerne selv har sat sig i.

Marianne Mix, ny formand for Dansk Folkeparti i Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce