Annonce
Debat

Debat: Dårlige beslutninger i lyntempo

Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Læserbrev: Byvandringer er lærerige, og jeg har været med på et par stykker. Ikke dem, museet arrangerer, men dem, hvor gæstende arkitekter siger deres uforbeholdne mening om Svendborgs tilstand. Det har ikke skortet på kritiske bemærkninger, og det forstår jeg godt.

Vores byggeskik med saddeltage bør vi holde fast i. Den er med til at identificere bymiljøet, og jeg mener, at den tradition og historie også skal gennemføres på de kommende byggerier på havnen, så netop byen og havnen kædes sammen. Det vil vi jo gerne, og så nytter det ikke noget, at man bare opfører firkantede kasser. Simacs nye bygninger får næppe et rødt saddeltag, kan jeg forestille mig, men jeg opfordrer til, at man tænker det ind i kommende byggerier. I forsøget på at skabe tættere samhørighed mellem by og havn er arkitekturen og byggestilen en meget vigtig ingrediens.

Det er bestemt ikke alle byrådspolitikere der varetager Svendborgs interesser på det område, og det er bekymrende, at Svendborg Kommune skyder dårlige beslutninger afsted med lynets hast.

Røde saddeltage, også på havnen, siger jeg bare!


I forsøget på at skabe tættere samhørighed mellem by og havn er arkitekturen og byggestilen en meget vigtig ingrediens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Byggemodning på chefniveau

Annonce