Annonce
Ærø

Debat: Brug aktiepengene på trafikskilte

Annonce

Læserbrev: For godt en uge siden afviste det magtfulde økonomiudvalg i sognerådet at skille sig af med de såkaldte "sorte aktier" Shell med videre.

Så onsdag fik piben en anden lyd, da tolv ud af femten sognerådsmedlemmer besluttede at skille sig af med aktier, der blandt andet huskes fra tanken om at sænke en gammel olieplatform "Brent Spar" på havets bund. Jeg vil foreslå at de frigivne midler investeres i vejskiltefabrikker og firmaer der laver vejstriber og andre symboler og anvisninger på øens asfalt.

Hvorfor nu lige den branche?

Jo, øens viseste mænd har netop udtænkt ideen om, at den kønne kjøbstad nu skal være gågadeby. Max 15 km/t i indre by, og dette vil kræve en massiv mængde skilte og symboler på gader og stræder, og da der nu ikke er flere ledige hjørner i skipperbyen hvor der kan sættes skilte op med tekster som "Arbejdsområde", "Terminalområde" med meget videre, ja, så må man i gang i kjøbstaden.

Det sjoveste og lidt tragikomiske er at det faktisk er umuligt at køre mere end 15 km/t hvis man skal udvise passende agtpågivenhed. Nu kan man så se frem til en overskiltet by hvor der bliver kamp om hvilket skilt der skal stå på hvilket hjørne, men her kan sognerådet sikkert købe dyr udenøs konsulentbistand. Jo, en sikker investering er det at investere aktier i skilte og vejstribefabrikker.

Michael Rasmussen. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce