Annonce
Debat

Debat: Borgmesteren og hans legekammerater

Torvet i Svendborg. Arkivfoto: Hans-Henrik Dyssel

Læserbrev: Nu må det snart høre op med borgmesteren Bo Hansen og alle hans legekammerater. Nu har de ikke længere plads nok i byrådssalen. Nu vil de også have deres legeplads udenfor på torvet, som om det ikke var ødelagt nok i forvejen.

Men hvad, vi gamle og handicappede har alligevel ikke mulighed for at komme og lege med dem. Nu mangler vi så bare en feltbane, så de også kan komme i form, så de snart kan komme til hægterne.

Bo Hansen og Flemming Madsen for den sags skyld også. De vil smide danskere ud af bådepladserne i de små havne, fordi de bor uden for byen, men når det drejer sig om skattekroner fra folk, der arbejder uden for byen, er der ikke noget i vejen. Dobbeltmoral?

Annonce

For den sags skyld må man tage sig selv i håret, men at Bo smider danskere ud af havnene og skriver tiggerbrev til statsministeren for at få ulovligt boende familier fra Syrien til at blive, er det i orden for en borgmester?

Jeg har ikke noget imod udlændinge eller flygtninge. Jeg har arbejdet sammen med flere, men når de kommer på lånt tid, og tiden er udløbet, så er det afsted.


Nu vil de også have deres legeplads udenfor på torvet, som om det ikke var ødelagt nok i forvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Debat

Jeg beklager min uopmærksomhed

Annonce