Annonce
Læserbrev

Debat: Borgmesteren er for bordenden

Interessant at læse på de lokale sociale medier og i avisen, at flere mener, at alle Svendborgs genvordigheder indenfor byggeri og plan mv., stort set ene og alene er Venstres skyld.

Må jeg have lov til at erindre de damer og herrer om, at vi I Svendborg de sidste knap tre år, hvor disse ting er besluttet, har haft en socialdemokratisk borgmester med en socialdemokratisk udvalgsformand for bordenden.

Den socialdemokratiske borgmester har totalt flertal på sin side af salen, som han jo heller ikke har tøvet med at bruge, når det brænder på under ham, så det er interessant, at mange, der bekender sig til den side af salen, er af den opfattelse, at det alene er Venstres syv mandater, der stort set har skylden for alt, hvad der efter deres mening er blevet besluttet forkert i Svendborg Kommune.

Interessant at ingen stiller ham til ansvar – heller ikke hans udvalgsformand, der også har flertallet i sit udvalg.

Interessant er det at læse, at borgmesteren ikke mener, at valgkampen skal begynde halvandet år før valget, mens hans partifæller overdynger avisen med modindlæg, hvis et Venstre-medlem har ytret sig om hint eller dit.

Interessant er det at læse borgmesterens gruppeformand rose ham for at tage teten i en sag, samme gruppeformand slet ikke mener er en sag – hvorfor det så står hen i det uvisse, hvad det så er borgmesteren har gjort sig så fortjent til - altså udenom sin egen udvalgsformand.

Interessant er det også at læse et indlæg fra byrådsmedlem Niels Chr. Nielsen (S), der skoser de få borgere, der må leve med et ulovligt opført vindmølleprojekt, bare fordi de ikke er mange nok. At byrådsmedlemmet har en andel i de møller, han ikke mener, at folk må bruge deres demokratiske ret på at klage over, er endnu mere interessant.

Måske I skulle rette bager for smed i jeres beklagelser. Det er altså en socialdemokratisk borgmester, der sidder med flertallet for bordenden.

Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce