Annonce
Ærø

Debat: Kommunen har ikke levet op til løfte - borgerne skulle have været hørt om cykelsti på Ærø

Annonce

Læserbrev: Fra tid til anden er det skuffende at være i politik. I september 2019 blev afholdt et temamøde om forløbet af den planlagte cykelstis første forløb fra Marstal til Dunkær.

På mødet rejste Ærø Plus ønsket om, at borgerne på Ærø blev involveret i stiens forløb og fik mulighed for at komme med gode ideer og forslag på et offentligt møde. Det var et ønske som borgmesteren bakkede op, men som i første omgang blev overladt til behandling i teknisk udvalg.

I den lange proces med flere møder var det offentlige møde næsten blevet glemt, men i sidste møde i det tekniske udvalg blev det så bestemt, at man i begyndelsen af 2020 vil afholde et offentligt møde om det nu politisk vedtagne forløb af cykelstien, altså et møde, hvor alt er besluttet på forhånd og hvor intet kan ændres. Derfor hedder det også et informationsmøde.

Det er ikke det Ærø Plus forstår ved borgernes medinddragelse og medindflydelse på områder af betydning for dem selv. Vi agter derfor at løfte beslutningen til kommunalbestyrelsen for at sikre at der ved de næste delprojekter af cykelstien bliver en reel medinddragelse af borgerne på Ærø.

At love borgerinddragelse på vælgermøder og så ikke leve op til disse løfter er at stikke vælgere blår i øjnene.

Inga Blom Thomas og Carl Jørgen Heide, Ærø Plus. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Coronavirus

Live: Norsk myndighed vil markere to danske regioner som røde områder

Annonce