Annonce
Langeland

Debat: Bjørn Brandenborg, det er en ommer!

Eva Terndrup, Kirkegade 11, Lindelse. Privatfoto

"At være den bedste udgave af Folketinget". Således sagde statsminister Mette Frederiksen i sin første åbningstale. Selvmål af den værste slags.

Rødfolket stikker atter sit sande grimme fjæs frem. Stol aldrig på en socialdemokrat! Det må vi igen sande.

En af de navngivne aktører i den famøse mail, er formanden for skatteudvalget, Bjørn Brandenborg. Bosiddende på Langeland, men ikke en af vor’ egne. Den credit skal han ikke have.

Da han blev valgt til Folketinget, skortede det ikke på alt det, han ville gøre for Langeland og udkanten. Hvis det består i at finde på historier om partiet Venstre, genere Venstres medlemmer på alle former for medier, så kan vi godt undvære hans arbejde. Hvor er det uetisk!

Og hvor er den ’bedste udgave’ af en statsminister? Tør ikke tage konfrontationen med medier og Venstre. Så kender vi hende igen.

1. maj i Fælledparken vil Mette ikke holde hovedtalen til pøbelen, bliver helt væk. De fremmødte sidste år opførte sig ikke pænt, de ville slås. Hold da op! Hvad er hun selv rundet af? Rødfolket er da kendt for demonstrationer, gerne voldelige.

Efter afsløringen af dette fnidder vælger Mette også at blive væk. Sender sine lakajer i stedet. Statsministeren er en folkeforfører og fuld af varm luft. Bjørn Brandenborg burde vide bedre end at lade sig drive rundt i manegen af svigefulde partikammerater. Det koster dyrt på næste stemmeseddel. Uærlige mennesker er der nok af. Langeland har ikke brug for en repræsentant, der bliver kendt for så ufine metoder. Bjørn Brandenborg, det er en ommer!

Redaktionen har givet Bjørn Brandenborg mulighed for at svare på Eva Terndrups læserbrev, men det ønsker han ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Læserbrev

Debat: Sydfynske trafikprojekter på dagsordenen nu

Coronakrisen har sat meget i stå og i de seneste uger har vi i Folketinget brugt mange kræfter på adskillige hjælpepakker til mange forskellige sektorer for at hjælpe Danmark så skånsomt som muligt gennem krisen. Nu er tiden kommet til også igen at se fremad. Væksten er ikke alene gået i stå, den er også slået tilbage. Derfor er det vigtigt, at vi fra statens side hurtigt får gang i nye projekter, der kan skabe og understøtte ny vækst, beskæftigelse og udvikling. I Venstre har vi nu meldt ud og opfordret til forhandlinger om igangsættelse af infrastruktur- og trafikprojekter. Det sydfynske trafikprojekt ”Fra Omvej til Genvej” skal på dagsordenen i Folketinget nu og sammen med Lolland/Falster dermed skabe hurtigere trafikkorridor fra Sydfyn til Femernforbindelsen, som forventes at komme om nogle år. Her på den sydfynske side handler det om en ny omfartsvej på Tåsinge, og på Lolland-siden om en fremskudt færgehavn. Projektet vil give øget og hurtigere fremkommelighed. På den måde vil projektet medvirke til at gøre Svendborg, Langeland og hele det sydfynske område attraktivt at investere i som virksomhed og samtidig styrke bosætningen. Allerede i disse år inden Femernforbindelsen er etableret, mærker man tydeligt, at trafikmængden øges hen over Tåsinge og Langeland. Derfor skal dette vigtige trafikprojekt på dagsordenen nu. Samtidig udestår der også investeringer i at færdiggøre investeringer i støjskærme fra Svendborgmotorvejen og et stykke frem mod Svendborgsund. En del er lavet. Det resterende bør sættes i gang nu. Og det er ligetil at gå i gang med nu. Helt oplagt er det naturligvis også nu at få sat gang i cykelstiprojektet fra Ollerup til Svendborg. Nu har staten chancen for at gå foran og give et projektet et godt startskud. Lad os komme i gang. Kære regering. Sæt infrastrukturplan på dagsordenen nu, og indkald til forhandlinger. Sæt disse sydfynske trafikprojekter på planen. Der er behov for det.

Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce