Annonce
Læserbrev

Debat: Befriende at være løsgænger

Annonce

Lederen i Fyns Amts Avis lørdag ved Caspar Troest Jørgensen kommer godt rundt omkring debatten om seniorboliger på Kogtved Søfartsskole, dog med en anelse af smagsdommer over, hvordan vi politikere bør udtrykker os på.

Jeg kan være meget enig med Per Nykjær (V) i, at embedsmændene skal lytte til de ønsker, som borgere og bygherre fremfører, men i denne sag mener jeg, at der har været både taget og givet, men udelukkende fordi det er en større investor, får de en ekstra særbehandling, fordi Per Nykjær efterfølgende bakket op af borgmesteren går ind og ændrer udvalgets beslutning.

Det mest komiske indslag i denne debat bidrager socialdemokraternes gruppeformand John Arly Henriksen dog med, fordi han hylder borgmesterens politiske tæft ved at omstøde den afgørelse, han selv var med til at beslutte i udvalget.

John Arly Henriksen fremover håber jeg på, at du i udvalget vil stemme efter egen overbevisning, hvilket for øvrigt også gælder din partikollega i udvalget Torben Frost. Det gælder ikke kun i ovenstående sag, da jeg fornemmer, at der er flere sager, I ikke er helt enige med jeres udvalgsformand Flemming Madsen (S) om.

Desværre er jeg godt klar over, at det ikke vil ske, hvis I fremover ønsker at få fremtrædende roller i jeres parti.

Netop derfor føler jeg mig godt tilpas som løsgænger. Hvor er det befriende, at man i alle sager kan stemme efter ens overbevisning. Hvilket for øvrigt burde gælde alle lokalpolitikere.

Arkivfoto: Louise Koustrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Efterlysning: Hvad systuen gemte

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Annonce