Annonce
Svendborg

Debat: Bedre normeringer til vores børn

Søren Kongegaard (S) er næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget og 2. viceborgmester i Svendborg Kommune. Arkiv: Yilmaz Polat
Annonce

Læserbrev: Det er ikke længe siden, at vi så store forældredemonstrationer gå gennem gaderne i hele landet. Forældre der krævede flere voksne til at tage hånd om deres børn. Hjerteskærende så man i fjernsynet eksempler på børn, der var overladt til sig selv. Det var barskt, men en vigtig debat som gjorde indtryk.

Derfor blev jeg sidste år enormt begejstret, da Folketinget satte penge af til bedre normeringer. Penge der skulle give den enkelte institution en løft. Folketinget satte således penge af, så der over en årrække skulle ansættes flere voksne i institutionerne. Folketinget besluttede, at det skulle være fuldt indfaset i 2025.

I Svendborg Kommune har vi besluttet os for ikke at vente til 2025, men i stedet allerede indføre dem fra næste år. Det betyder, at vi med dette års budget sikrer bedre normeringer allerede i 2021. Dette gælder for både for offentlige og private institutioner.

Det er svært ikke at være begejstret for alle de ekstra voksne, børnene vil møde i institutionerne fremover. Varme kærlige hænder til at tage sig af vores børn. Et løft, som jeg er sikker på vil kunne mærkes ude på gulvet.


Varme kærlige hænder til at tage sig af vores børn. Et løft, som jeg er sikker på vil kunne mærkes ude på gulvet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce