Annonce
Læserbrev

Debat: 5 stjerner til Ærøxpressen i vinterhalvåret og 6 i sommerhalvåret

Annonce

Læserbrev: Som pendler til og fra Ærø nyder jeg heldigvis retten til selv at bestemme, hvilken færge jeg vil sejle med!

Første sejltur med Ærøxpressen var en rigtig god oplevelse, den gled nærmest lydløst gennem vandet til Rudkøbing. Man sidder behageligt og kan arbejde med sin PC – super. Der er også et stilleafsnit på færgen - og ca. 45 - 50 minutter tog overfarten.

Inden vi lagde til i Rudkøbing, ville jeg lige se på udendørsfaciliteterne, og her fik jeg lidt af en overraskelse – det er jo genialt, den måde de har indrettet soldækket på. Her er små "soløer", i det hele taget en meget varieret måde at placere bænkene på, nemlig hele vejen rundt om styrehuset – godt tænkt, og så er der mulighed for sol hele vejen rundt.

Derfor 6 stjerner til Xpresssen i sommerhalvåret, for det kunne jeg godt forestille mig kunne blive et hit for ærøboerne, turister, håndværkere og pendlere, når forårssolen forhåbentlig tager fat på et tidspunkt.

Nu kan cykelturister også "cykle hele det sydfynske øhav rundt", det er ren win-win.

Skulle man være i dårligt humør, kan man ordinere sig selv en tur frem og tilbage med Xpressen på dage med høj sol og sidde på soldækket – for det vil være ren "balsam for sjælen". Måske det kunne indgå i jobcenterets tilbudsvifte. Uden for sæsonen er det i øvrigt et fund til prisen, kun 85 kroner for en dobbelttur.

Et stort tillykke til Ærø med den nye færge.

Per Sørensen fra Svendbrog kalder en tur med Ærøexpressen for en fem- og ligefrem SEKS-stjernet oplevelse. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce