Annoncørbetalt indhold

De mest eksklusive og luksuriøse steder du kan bo i Australien

Svømme med skildpadder? Suite med 360 graders udsigt over Sydney eller romantisk luksustelt ved Ayers Rock? Der er utallige hoteller og resorts i Australien. Her er fire, du sent vil glemme.

Hvis du krydser kloden for at rejse rundt i Australien, er der gode chancer for at du tager turen forbi de populære turistdestinationer Sydney, Kangaroo Island, Great Barrier Reef eller Uluru.

– Og så kan et par dage på et ekstraordinært resort være det lille ekstra, der kan gøre ferien endnu mere speciel, siger salgsdirektør Martin Dahl Jespersen fra Australienrejser.

De oplever, at et stigende antal ønsker eksklusive «once in a lifetime»-ferieoplevelser, gerne de steder, hvor ikke «alle» har været.
– Mange har god økonomi og prioriterer unikke og særprægede oplevelser. Samtidig er det rejsende, der ikke har noget imod at kombinere et par nætters luksus for derefter at bo et par nætter i telt i outbacken, siger Dahl Jespersen.


Hvis du bor på disse resorts, vil du få den bedste beliggenhed og det bedst mulige udgangspunkt for at se seværdighederne.
Southern Ocean Lodge er designet med blik og tanke på den unikke natur, og svæver nærmest på toppen af en klippe i et dramatisk landskab langs kysten.

1. Southern Ocean Lodge

Southern Ocean Lodge anses for at være et af de bedste resorts i Oceanien, og har vundet adskillige priser flere år i træk.

– Her vil du opleve særdeles afslappet luksus, og det er ikke til at vide, hvilke berømtheder du vil støde på her, siger Dahl Jespersen.

Resortet ligger på Kangaroo Island, som siges at være Australiens svar på Galapagos. Her kan du opleve størstedelen af Australiens dyreliv: kænguruer, wallabies, pingviner, echidnaer (myrepindsvin) samt et rigt fugleliv.

Udover spa, «help-yourself vinbar» og prisbelønnet mad kan man deltage i udflugter på øen for at opleve naturen og dyrelivet.

Hvis du ønsker at bo luksuriøst og centralt i Australiens største by, er Park Hyatt Sydney et godt alternativ.
Annonce

2. Park Hyatt Sydney

Park Hyatt er et intimt hotel med den mest enestående beliggenhed i hele Sydney, lige ved Sydney Harbour Bridge og med udsigt lige ud til operahuset.
Hotellet er perfekt til et par dage i storbyen. Sydney er Australiens største by og har massevis af seværdigheder og aktiviteter for turister.

– Først og fremmest er det beliggenheden og servicen, der gør dette hotel unikt. Tagterrassen med pool er kun tilgængeligt for hotellets gæster og er en af de bedste i verden, fortæller Dahl Jespersen.

Hotellet har 155 værelser, og alle gæster har en personlig butler til rådighed døgnet rundt.

Den bedste suite, Sydney Suite, har 360 graders udsigt over hele havneområdet fra sin egen private tagterrasse.

Lizard Island Resort har en naturskøn beliggenhed, omgivet af svajende palmer og med udsigt over havet og Great Barrier Reef.
Annonce

3. Lizard Island Resort

Lizard Island Resort er et eksklusivt resort, der ligger på en ubeboet ø på Great Barrier Reef. For at komme hertil, skal man med fly en times tid nordpå fra Cairns.

– Mange mener, at det er den smukkeste ø på Great Barrier Reef. Her kan du forvente en helt fantastisk oplevelse, med udsøgt service samt måltider tilberedt af nogle af de bedste kokke i Australien, siger Dahl Jespersen.

Øen har 24 kridhvide strande, som man oftest kan have helt for sig selv.
Resortet har et stort udvalg af aktiviteter. Du kan spille tennis, fiske, tage på guidede vandreture eller bådture.
Og du kan snorkle eller dykke i revet i timevis og se på krabber, svampe, muslinger, søstjerner og alle de farverige og fascinerende fisk.

– En af de mest overvældende oplevelser for de fleste, er at prøve at svømme med de store skildpadder, fortæller Dahl Jespersen.

Hvis man ønsker at sove udendørs under stjernerne ved Uluru, kan man uden problemer gøre dette på Longitude 131° takket være de nybyggede verandaer som teltene nu har fået.
Annonce

4. Longitude 131°

Lizard Island Resort har en naturskøn beliggenhed, omgivet af svajende palmer og med udsigt over havet og Great Barrier Reef.Dette er den ultimative måde at opleve Uluru og Australiens røde centrum på. De 15 luksustelte har uhindret udsigt til kæmpemonolitten, langt væk fra folkemængderne.

– Longitude 131° er et luksuriøst, miljøvenligt og romantisk resort, hvor man fra sit eget telt kan opleve solopgangen og solnedgangen over Uluru og den uspolerede natur i nationalparken. En unik oplevelse og et minde for livet, siger Dahl Jespersen.

Kæmpemonolitten Uluru består af rød sandsten, er 348 meter høj og anses som et helligt sted for aboriginerne. Den nærmeste by er 450 kilometer væk.
Udflugter med dygtige guider er inkluderet. Ligeledes er middag under stjernerne.


  • Se en video fra Longitude 131° nedenfor:

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.