Annoncørbetalt indhold

De gode tilbud på mobilabonnementer.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Herhjemme er vi nogle tilbudsgrise. Mange af os bruger gerne mange timer på at jagte gode tilbud på produkter. Det er nok et resultat af at ordsproget ”græsset er altid grønnere på den anden side” bliver kastet i flæng. De gode tilbud er også nemme at finde, specielt med sammenligningssider som fx. Pricerunner, der har gjort det ekstra let at gennemskue, se mere her. Især mobilabonnement tilbud frister os, og derfor skifter ca. 1 million danskere årligt mobilabonnement.


Annonce

Kvantitet fremfor kvalitet?

De mange tilbud betyder, at folk skal tage stilling til, hvorvidt de vil vælge kvantitet fremfor kvalitet. De gode priser er nemlig ikke ensbetydende med høj kvalitet. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, derfor findes der en masse eksempler på produkter til billige priser, der har været af tvivlsom kvalitet. Vi har alle set videoerne, hvor folk har bestilt billigt tøj fra nettet og blevet slemt skuffet, fordi tøjet har helt forkerte proportioner. Selvom det er meget underholdende at se på, så er det også et godt eksempel på hvor vigtigt det er at tage stilling til en hjemmesides troværdighed.

Heldigvis er der en nem løsning for at undgå at ende ud i at skulle købe produkter fra utroværdige sider. Der findes nemlig etablerede virksomheder, som kårer diverse branchens bedste produkt. Disse produkter der vinder denne hæder, er helt igennem troværdige. Siderne gør det meget nemmere for dig at finde de bedste produkter, uanset om det er mobilabonnementer eller køkken blendere.

Sammenligningssider såsom pricerunner.dk har 18,2 millioner besøgende globalt, og danner ramme for mange danskeres købsbeslutninger. En anden glimrende sammenligningsside er: Samlino.dk som er en gratis platform, der årligt kårer det billigste og bedste produkt indenfor diverse brancher.


Testvindende mobilabonnementer

Duka har vundet flere priser for deres billige abonnementer på sammenligningssiderne: samlino.dk, abonnementspriser.dk og mobilabonnement.dk, hvor de har de vundet priserne for billigste abonnement. I 2018 vandt de prisen for at være sommerens bedste valg, i forbindelse med deres abonnement: duka tale 10 gb. Med et abonnement fra Duka får du en masse fede fordele:

-     Ingen skjulte gebyrer

-     Fri tale, mms og sms

-     Ingen binding


Med et abonnement fra Duka behøver du aldrig lede videre efter bedre tilbud, for her finder du et mobilabonnement til dine behov. Udover de fede tilbud på mobilabonnementer, besvarer Duka mere end 100,000 henvendelser hvert år. Det betyder at de gladeligt, hjælper dig videre med de eventuelle problemer du måtte have i forbindelse med dit mobil abonnement.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.