Annonce
Fyn

De første forslag til Årets Fynbo: Rasmus Ullehus er et godt bud

Rasmus Ullehus, Lørups Vinstue, Sortebrødre Torv, Simon Staun
Annonce

De første bud på, hvem der skal være Årets Fynbo 2020, er begyndt at indløbe. Heine Christiansen bringer forpagteren af Lørups Vinstue i Odense, Rasmus Ullehus, i forslag som manden, der skal have hæderen. Det gør han blandt andet med disse ord:

- Igennem hele forårets hårde lockdown insisterede Rasmus på at underholde med livemusik fra Lørups til stamgæsterne og alle andre, der ville lytte med via Facebook.

- Da samfundet åbnede lidt op i sommer, var han den første til at arrangere koncerter, og det blev til fire dejlige koncerter på Sortebrødre Torv, som viste ddenseanerne, at vi fortsat kunne være sociale og kulturelle, samtidig med at vi tog hensyn til corona-restriktionerne.

Julemarkedet, som i år er aflyst netop på grund af coronasituationen, har Rasmus Ullehus været medarrangør af i flere år, og det fremhæves også som en af begrundelserne.

- Rasmus har i forbindelse med julemarkedet selv drevet spejlteltet, hvor der altid er hygge og musik. Han er ægte odenseaner og fynbo, der brænder for sit lokalområde og altid er i gang med nye tiltag til glæde for alle os andre, lyder indstillingen fra Heine Christianssen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tidligere GOG-profil til udlandet

Annonce