Annoncørbetalt indhold

De bedste candyfloss, er dem du laver sammen med børnene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det ved at være længe siden at du har lavet noget specielt med børnene, så kan det være at du har brug for en smule hjælp til at finde på noget så det ikke bare bliver til en tur i sofaen igen med en film i sammen vil streame.


Annonce

Giv dine børn en unik og sjov oplevelse

Vi har stort set alle en travl hverdag, der er proppet med arbejde, skole og diverse fritidsaktiviteter. Det kan derfor være at du føler at du sidder lidt fast i hverdagens trummerum og har svært ved at se hvad der kunne gøre bare en af dagene unik og sjov.

Candyfloss Maskine kan være dit svar på det break som du og dine børn egentlig har brug for at få sammen, men som du har svært ved at finde frem til selv. Med en candyflossmaskine er der selvfølgelig tale om en masse sukkerindtag og det er stort set alle børn der vil elske alene den del af jeres fælles gøremål.

Det kan være at du sidder tilbage med en tanke om at det helt sikkert er en god idé til en unik oplevelse med børnene, men at du ikke har prøvet det før og at du har svært ved at se hvordan du skal håndtere en sådan maskine. Det kan også være at du allerede har en masse tanker om hvor sådan et monstrum skal lejes fra, for at købe en sådan maskine er vel næppe noget man kan have råd til som almindelig husstand. Men bare rolig.


Nu kan alle have det sjovt med at lave candyfloss – også derhjemme

Det er ikke længere sådan, at du kun kan få candyfloss ud af maskineri i tivoli. Det er heller ikke sådan at det behøver at koste en bondegård at anskaffe sig sådan en og det er derfor slet ikke nødvendigt at tænke i de baner om, at det er nødvendigt at leje maskinen. Nu kan du få en rigtig fin candyflossmaskine, der hverken fylder hele køkkenet og som samtidig er til at betale sig fra.

Det er overraskende let at administrere en candyflossmaskine. Det første du skal gøre er, at varme maskinen om og dette kræver bare at du tænder på en knap. Det næste der skal ske er, at du slukker maskinen for at kunne tilsætte den skefuld candyflosssukker der skal ned i maskinen for at producere sukkerstrimler. Sidste del er at du tænder maskinen og samler sukkerstrimlerne med en lang pind og så er det bare om at se, hvem der kan lave de bedste candyflosser herfra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.