Annonce
Fyn

Dantaxi har indgået 30 firmaaftaler i Odense

Susse Madsen er én af Dantaxis mange nye chauffører i Odense, PR-foto
19. august begyndte Dantaxi at køre i Odense. Selskabets ankomst blev fulgt op med kampagner og udendørsannoncer, og den satsninger har tilsyneladende båret frugt.
Annonce

Odense: Dantaxi har forsøgt at kapre både privat- og erhvervskunder, siden selskabet kom til Odense i midten af august. Og de forskellige tiltag bærer frugt ifølge salgschef Mike Petersen.

- I september har vi indgået 30 firmaaftaler herunder aftaler med et tocifret antal udskænkningssteder. Flere hoteller i byen har også skiftet til Dantaxi, siger Mike Petersen.


Det har været spændende at starte helt fra bunden i Odense, og det har været særdeles opløftende at konstatere, at kørselsmængden, trods de vanskelige tider, stiger dagligt.

Kenneth Larsen, afdelingsleder Dantaxi i Odense


Han fortæller, at Dantaxis oplevelse er, at både virksomheder og privatkunder er glade for den øgede konkurrence på taxiområdet.

- Det har været spændende at starte helt fra bunden i Odense, og det har været særdeles opløftende at konstatere, at kørselsmængden, trods de vanskelige tider, stiger dagligt, siger Mike Petersen.

Dantaxis afdelingsleder i Odense, Kenneth Larsen, tror, at det både er en effektiv kampagne med tryghed som tema samt en god salgsindsats, der har skaffet firmaet faste kunder.

- Det har haft betydning, at vores erhvervskonsulenter har mødt odenseanerne i øjenhøjde på gaden og ude i virksomhederne. Men vigtigst af alt er chaufførernes indsats. Vores chauffører har givet hver ny kunde en rigtig fin og tryg taxioplevelse. Det har betydet, at vi allerede nu har opbygget en god fast kundekreds, siger Kenneth Larsen.

Det var ikke kun i Odense, Dantaxi etablerede sig i i august.

- Vi startede også i Horsens og Randers. Sammenlagt blev cirka 50 vogne sat ind i de nye byer. Alle vogne var fra starten udstyret med afskærmning mellem for- og bagsæde og håndsprit. Kampagnerne i de nye byer fokuserer netop på tryghed som et hovedtema, siger Kenneth Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Teknik- og Miljødirektør: Det er ikke kommunens ansvar at skaffe vand til borgere i Lebymark

Annonce