Annoncørbetalt indhold

Danske øer i topform før feriesæsonen

Rederiet Færgen sørger for, at millioner af mennesker hvert år komme sikkert og komfortabelt frem og tilbage mellem fastlandet og seks danske øer - og at Danmark hænger bedre sammen.

Øerne lever og har det godt.

Billedet af små, isolerede samfund plaget af affolkning er afløst af gode historier om livskraft, initiativ og tro på, at udviklingen kan vendes. Fanø har ud over at huse øens gamle slægter længe tiltrukket veluddannede med pæne indtægter, og senest har Bornholm knækket kurven og oplever vækst.

Ro og idyl er øernes klassiske mærkevare i bestræbelserne på at tiltrække nye indbyggere og turister. Men erhvervs- og turismeorganisationer samt lokale ildsjæle har for længst erkendt, at der skal mere til. Langeland og Samsø er hjemsted for nogle af landets mest kendte musikfestivaller. Andre øer er kendt for at lægge natur og sandstrande til sportsaktiviteter med mulighed for at dyrke aktiv ferie på alle niveauer. Flere af øerne er kendt for at producere egne kvalitetsfødevarer og tilbyde unikke madoplevelser baseret på råvarer hentet i marker, klitter eller baghave.

Portalen Dansk Ø-ferie giver dig et overblik over, hvilke oplevelser der venter på de øer, Færgen sejler til. På www.danskoferie.dk kan du på forhånd booke færge, ophold og oplevelser og sammensætte det til en feriepakke, så du ikke skal bruge tid på det, mens du er der.

Salgs- og marketingschef Lindy Kjøller fremhæver, at Færgen støtter musikfestivaler, kunst, kultur, sport og andre gode formål på de danske øer.

- Som landets største indenrigsfærgeselskab er vores vigtigste opgave at gøre øerne tilgængelige med rimelige priser og god færgeservice. Vi påtager os derudover et ansvar ved at tale øernes sag og støtte initiativer, der kan øge deres tiltrækning på både fastboende og turister. Som kommercielt selskab er vi afhængige af, at der er liv på øerne, også uden for højsæsonen, siger Lindy Kjøller.

Annonce

Lolland-Falster – både for familier og livsnydere

Knuthenborg Safari Park og Lalandia er de store trækplastre på sydhavsøerne. Men øerne er også herregårde, museer, bevaringsværdige naturområder, lokale fødevarer af høj kvalitet og en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst.

På www.faergen.dk kan du læse om LangelandsFærgen mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland, som er et afslappende alternativ til Storebæltsforbindelsen, hvis du skal til en sydligere destination. Turen varer 45 minutter, og du kan benytte easyGo med din BroBizz på overfarten med de miljøvenlige færger. Her kan du også finde gode tilbud som for eksempel en endagsbilletten til Knuthenborg Safaripark, hvor du får færge tur/retur samt entré for 5 personer til parken, og kan spare over 50% på både transport og oplevelser.

Annonce

Kort om rederiet Færgen

Danske Færger A/S – udadtil kendt som rederiet Færgen – er selskabet bag færgeruter til de danske øer, Bornholm, Samsø, Fanø, Als, Langeland og Lolland. Færgen transporterede i 2015 over 4,1 millioner passagerer og næsten 1.1 millioner personbiler. Under overskriften ”Nye færger, nye tider” har Færgen i de senere år investeret massivt i at fremtidssikre færgerne med høj stabilitet og god komfort. Færgeforbindelserne til de danske øer er livsnerver i den maritime infrastruktur og medvirker til at skabe liv i de yderområder, som øerne tilhører. Danske Færger A/S, er en fusion af tre rederier i 2011 og er ligeligt ejet af rederiet Clipper og den danske stat, og beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf halvdelen på BornholmerFærgen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.