Annonce
Ærø

Danmarks første hotel uden børn på Ærø: Det siger folk om konceptet

Ærø Hotel bliver den 1. januar 2021 til et voksenhotel, når der indføres en aldersgrænse på 16 år. Foto: Cecilie Damgaard Boeriths
Fra 1. januar 2021 indfører Ærø Hotel en aldersgrænse på 16 år, og det er der meget forskellige meninger om blandt folk, når man kigger på Facebook.

Marstal: Når kalenderen om nogle måneder siger 2021 kan du ikke længere tage dine børn med på hotelophold på Ærø Hotel.

Hotellet indfører nemlig en aldersgrænse på 16 år for deres gæster og er dermed det første voksenhotel i landet.

Ærø Hotel indfører det nye koncept, for at satse på det mere modne publikum.

Annonce

- Vi interesserer os for vores modne gæster, og de interesserer sig for os. Det gør det vildt tilfredsstillende at gå på arbejde, sagde Nick Brammer, der er general manager på Ærø Hotel, til Fyns Amts Avis torsdag.

Historien om voksenhotellet har skabt en del debat på Fyns Amts Avis og Fyens.dk's facebooksider. Nogle af dem, har vi plukket ud her.

1 Marianne Biil Larsen

Børn er livsbekræftende. Ville aldrig vælge et hotel, som er forbudt for børn, selv om jeg er en ældre kvinde.

2 Kim Thiilborg Petersen

Forstår slet ikke de negative reaktioner.

Som børneforælder tænker jeg da ikke, at det er ærgerligt, at dem der ikke gider være sammen med mine børn, nu ikke er tvunget til det.

Har med stor fornøjelse boet på børnefri hotel i udlandet, inden jeg selv fik børn.

Det er helt ok for mig, at nogle voksne, der gerne vil slappe af, ikke synes, det er så fedt at have mine larmende børn omkring sig.

3 Marianne Susanne Christensen

Super ide! Tager ikke på hotel for at høre på larmende småbørn

4 Britt Emilie Høi Rasmussen

Jeg er længst forbi tiden med små børn, men synes nu, det er hyggeligt, at der er børn. Og børn på ferie er ofte glade og tilfredse, da der er mere tid og overskud til dem.

På den anden side vil jeg ikke afvise, at jeg /vi kunne finde på at benytte os af sådan et hotel.

5 Peter Stenfeldt Mathiasen

Set over 12 måneder er det sandsynligvis mere driftssikkert at satse på seniorer og unge, der har valgt børn fra for en stund.

6 Randi Andersen

Mon ikke, de kommer til at gå glip af nogle fester? Til rigtig mange runde fødselsdage og sølvbryllupper mm. er der jo børn blandt gæsterne.

7 Gorm Wichmann

Hvor herre bevare mig vel, så er I da 100 procent sikre på, at I ikke får nogle af mine penge. Alle skal være velkommen, altså man skal sjovt nok være barn for at kunne blive voksen, og hvornår er man så voksen, over 18 år eller hvad?

8 Kirsten Lindeberg Skov

Vi er mange, som gerne vil have fred og ro, når vi tager på hotel.

Børnefamilier kan jo vælge hoteller, som har tilbud til børn, det handler ikke om, om man kan lide børn eller ej, men fred og ro.

9 Dorthe Hena Mikkelsen

Der er som regel ikke noget i vejen med børn. Men forældre, der svigter deres børn ved at undlade at opdrage dem, så andre ikke kan holde ud at være sammen med dem, betyder, at børnefri hoteller for mig er et hit.

10 Bette Poorthius

Sådan et hotel ville vi helt sikkert vælge. Super godt initiativ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce